چ. ژانویه 15th, 2025

pmcm

پایگاه مرکزخبر کامپیوتر و موبایل

MSI از طرح مفهومی کامپیوتر بدون سیم Project Zero X رونمایی کرد

1 دقیقه خوانده شده

MSI اخیراً از یک طرح مفهومی پرده‌برداری کرده است که شامل یک کامپیوتر رومیزی با کمترین میزان سیم و اتصالات کابلی نمایان در قسمت جلویی مادربرد می‌شود و از طراحی متفاوتی نسبت به کیس‌های رایج بهره می‌برد.

نمایشگاه CES محلی برای به‌اشتراک‌گذاشتن ایده‌های خلاقانه و جدیدترین نوآوری‌های روز است؛ اما امسال محور اصلی آن، لپ‌تاپ‌های جدید با پردازنده‌های قدرتمند و کارت‌های گرافیک سری ۵۰۰۰ انویدیا بود. البته این موضوع باعث نشده است تا کامپیوترهای رومیزی فراموش شوند و چندین شرکت از جمله MSI از محصولات نهایی یا طرح‌های مفهومی برای علاقه‌مندان به این حوزه رونمایی کرده‌اند. Project Zero X یکی از همین طرح‌ها است که کامپیوتری با کمترین میزان سیم نمایان را نشان می‌دهد و ظاهری تمیز و متفاوت با اغلب کیس‌های گیمینگ امروزی دارد.

تفاوت کامپیوتر Project Zero X با دیگر کیس‌ها

کامپیوتر Project Zero X از MSI شامل مادربرد خاصی می‌شود که اغلب درگاه‌های آن در قسمت منتهی به عقب کیس قرار گرفته و با چرخش ۹۰ درجه نسبت به کیس‌های معمولی، طراحی شده است. طراحی داخلی قطعات شباهت زیادی به PowerMac G4 Cube اپل دارد که بیش از دو دهه پیش به بازار عرضه شد؛ با این تفاوت که از آخرین نسل پردازنده‌ها و کارت‌های گرافیک برای ارائه تجربه‌ای روان در بازی‌ها بهره می‌برد.

کامپیوتر Project Zero X

قرارگیری درگاه‌ها در سمت چپ لبه مادربرد باعث شده است تا کارت گرافیک در عقب کیس قرار بگیرد؛ درحالی‌که در اغلب کیس‌ها جایگاه این قطعه در وسط کامپیوتر است. البته MSI مجبور شده تا از افزاینده طول برای اتصال PCIe استفاده کند تا قادر به قراردادن کارت گرافیک در محل متفاوت باشد. سیستم خنک‌کننده همراه با سایر سیم‌ها نیز در قسمت پشتی پنل نصب مادربرد قرار دارند و پنهان‌بودن آنها، تأثیر زیادی روی افزایش جذابیت بصری کیس داشته است. قسمت جانبی کیس هم از شیشه‌ی خم یکپارچه ساخته شده تا زاویه‌های تیز کمتری داشته باشد.

کامپیوتر Project Zero X

شایان‌ذکر است که Project Zero X فعلاً تنها در حد یک طرح مفهومی است و هیچ تضمینی وجود ندارد که شاهد حضور آن به‌شکل یک محصول نهایی در بازار باشیم. نیاز به اجزای بیشتر برای اتصال قطعات داخلی، از دلایلی است که باعث می‌شود این طراحی، قیمت تمام‌شده بیشتری نسبت به کیس‌های رایج داشته باشد. البته شرکت‌های تولیدکننده اصلاً از این موضوع ناراحت نخواهند بود؛ زیرا با ارائه کیس‌های از پیش‌ساخته یا حتی کیس بدون قطعات، می‌توانند لوازم جانبی بیشتری را به کاربر بفروشند که معمولاً حاشیه سود بیشتری دارند.

درباره تیم تولید محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *