در سایت پرشام مارکت
در كل اينترنت

دسته بندی محصولات فروشگاه

  • ثبت نام فروشنده
  • ثبت نام همكار تبليغاتي
  • رهگيري سفارش

آخرین محصول خریداری شده

اسلایسر هندوانه

اسلایسر هندوانه
  • 18,000 تومان

خبر : ته چین مرغ را در ماهیتابه طرحدار کودک درست کنید!

1394/06/23 - 09:35:00
در ماهیتابه را با دم کنی میپوشانیم و اول بمدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بعد از آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت با حرارت کم و شعله پخش کن میگذاریم تا دم بکشد.


عاشقان ته چین بشتابید که طرز تهیه ته چین را این بار بدون فر می خواهیم به شما آموزش دهیم. ته چین طرفداران خیلی خیلی زیادی دارد، اما درست کردن آن در فر برای بعضی ها سخت است. به همین دلیل خواستیم کار شما را راحت کنیم و طرز تهیه ی این غذای پر طرفدار را اینبار مخصوص سرو برای کودکان آموزش دهیم

 

مواد اولیه:

    برنج 5 پیمانه
    سینه مرغ 2 عدد
    ماست (پرچرب) 2 پیمانه
    تخم مرغ 5 عدد
    روغن 1/2 پیمانه
    زعفران چند ق غ
    نمک و فلفل به مقدار لازم


ته چین مرغ در ماهیتابه طرحدار

طرز تهیه:

1- مرغ را با ادویه کم میپزیم بطوریکه بعد از پختن فقط یک استکان آب داشته باشه. بعد از پخت استخان های مرغ را جدا میکنیم.

2- زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم. ماست را بهم میزنیم . نصف از زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ در ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ ریش شده (درشت ریش کنید) را در ماست میخابانیم.

3- بهتر است از یک روز قبل مواد را در ماست بخوابانید. - پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز (من در ماهیتابه این کار را انجام دادم) دو عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ را در آن خواباندیم میریزیم سه چهار کفگیر برنج در ماهیتابه ریخته و مایه با برنج خوب مخلوط میکنیم و در ته ظرف را با پشت قاشق حسابی صاف میکنیم.

4- مقداری مرغ روی برنج میچینیم(تقریبا همه طرف رو پر کند) باز سه چهار کفگیر برنج و دوباره از گوشت مرغ روی برنج میریزیم. در هر مرحله با پشت قاشق صاف میکنیم و فشار میدهیم تا له شود.

5- در آخر آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده و بقیه ماستی که در ظرف باقیمانده را مخلوط میکنیم و این مایه را روی سطح برنج میریزیم.(ممکن است یکم آب زیاد شود اما همان اجازه میدهد تا پلو نسوزد و بافت نرمی پیدا کند)

6- در ماهیتابه را با دم کنی میپوشانیم و اول بمدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بعد از آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت با حرارت کم و شعله پخش کن میگذاریم تا دم بکشد.

1394/06/23 - 09:35:00
برچسب هاي خبر :



شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.

فرم ثبت نظر

نام و نام خانوادگی
ایمیل
وبلاگ
نظر و کامنت
كد امنيتي


پیشنهادات این بازدید

تیکسل S2

تیکسل S2
  • 140,000 تومان

باتری هواوی HB476387RBC - G750

باتری هواوی HB476387RBC - G750
  • 35,000 تومان

سامسونگ گلکسی ایس s5830

سامسونگ گلکسی ایس s5830
  • موجود نيست
  • 340,000 تومان

فلش 8 گیگ سیلیکون پاور

فلش 8 گیگ سیلیکون پاور
  • 11,000 تومان

پشتیبانی

این سایت را حمایت می کنم
ابزار و قالب وبلاگبیست تولز

گوگل پلاس

فروشگاه اینترنتی پرشام مارکت