![]() |
![]() |
![]() |
زندگی کودکان نیز متاثر از این محصولات دیجیتالی از جمله موبایل و تبلت و لپ تاپ می باشد که برای تفریح و سرگرمی های کودکانه از ان ها بهره میجویند .
طی تحقیقی که از معلمان، مربیها، متخصصان روانشناسی کودک، محققان رسانه و متخصصان علوم اجتماعی انجام شد، آکادمی کودکان امریکا بیان داشت که این موبایل های هوشمند و ای پد ها برای کودکان مضر نیست ، بلکه به آنها کمک میکند .
در سال 2013 اکادمی کودکان امریکا اظهار داشت که محصولات دیجیتالی برای کودکان زیر 2 سال مضر بوده و گفته شد که تلویزیون و تمام این محصولات دیجیتالی باید از اتاق خواب کودک دور نگه داشت و اینگونه والدین کودکان در برابر استفاده کودکان از موبایل های هوشمند و تبلت و ... موضع گرفتند .
گرچه این محصولات دیجیتالی هرگز باعث بروز مشکلی در سلامتی افراد نشده است ولی شواهد نشانگر آن بود که می تواند مشکلاتی در سلامت و رشد کودکان ایجاد کند .
طی تحقیقاتی که در سال های 2014 و 2015 صورت گرفت مشخص شد که این محصولات دیجیتالی از جمله تلویزیون و موبایل های هوشمند و تبلت و ای پد و... هیچگونه ضرری برای سلامت ذهن و جسم کودکان ندارد و اینگونه کارشناسان بیان داشتند که این محصولات دیجیتالی میتوانند در یادگیری کودکان نقش غیر قابل انکاری ایفا کنند ، اینگونه که در روند یادگیری کودکان و نیز رشد توانایی های آن ها و همچنین ایجاد خود اتکایی در کودکان موثر باشد و اینگونه کیفیت آموزش نیز بهبود میابد . مطلب جالب این گزارش منتشر شده آن است که به کودکان عصر جدید بهعنوان آموزگاران فطری دیجیتال یاد میکند .
با این دیدگاه امروزه پدر و مادر ها به راحتی اجازه استفاده کودکان خود را از محصولات دیجیتالی میدهند .